een GRATIS paneel

Doe vandaag nog een dakscan en krijg één zonnepaneel gratis! Keuze uit 4 verschillende omvormers en 3 verschillende merken panelen, stel vandaag nog uw perfecte pakket samen!

*U krijgt een gratis paneel wanneer er een akkoord is gegeven op de offerte.

Wij bieden u:

Beoordelingen

10

Fijn en deskundig bedrijf!

Prima, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Het start met heldere en scherpe offertes nadat ik m'n wensen kenbaar had gemaakt, daarna een schouw van de situatie. Super klantvriendelijk, ik kreeg te horen: 'als u nog vragen heeft, laat het svp weten, want daarvoor zijn wij beschikbaar.' En ze zijn bereikbaar! Vervolgens binnen 4 weken de plaatsing van de zonnepanelen op een zeer professionele en deskundige manier! Goed bezig. Met als resultaat dat ik deze zonnige zomer al geniet van de opbrengst van 25 DMEGC-zonnepanelen. En een mooie bijkomstigheid: ze bleken stormvast tijdens de zomerstorm!
- Nootdorp
64 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
Ron van den Hoek
Ron van den Hoek
2023-02-06
SUPER tevreden van offerte t/m de aanmelding bij mijn energieleverancier door medewerker Aydin geweldig geadviseerd.
Richard Raesfeld Meyer
Richard Raesfeld Meyer
2021-07-17
Een professionele installateur met kennis van zaken. Zeker aan te raden voor een zonnepaneel installatie.
Cristian Georgescu
Cristian Georgescu
2021-03-14
Na de dakscan heel erg goed geholpen door hele goede montuers
Elia Bl
Elia Bl
2021-03-13
Goeie advies gekregen en netjes in 1 dag alles gemonteerd dankjewel
Gideon Boas
Gideon Boas
2021-03-13
Top bedrijf, heel erg tevreden met het eindproduct.
G Eren
G Eren
2021-03-13
Top kwaliteit, goede service
Nurcan Kebap
Nurcan Kebap
2021-03-13
Bedankt voor de super fijne service.

Doe een DAKSCAN

Om uw gratis paneel te krijgen moet u het formulier hier invullen.

Veelgestelde vragen

Materialen

Hoe beter de panelen bij jouw dak passen, hoe sneller je je investering terugverdient. Onze adviseurs kijken nauwkeurig naar je energiebehoefte en naar je dak en leveren zonnepanelen perfect afgestemd op je wensen en behoeften.

Nee. Als huiseigenaar mag je zelf beslissen of jij jouw dak transformeert tot je eigen zonnefabriek. De overheid noemt dit: vergunningvrij maar niet zonder regels. Het zonnepanelensysteem zelf moet namelijk wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Ook is wel zo dat aan woningen in een beschermd stads-of dorpsgezicht bepaalde eisen worden gesteld vanuit de gemeente. Bijvoorbeeld bij monumentale panden.

Meld je zonnepanelen altijd aan bij je opstalverzekering. Wijzigingen aan je woning moet je verplicht doorgeven. Wanneer er dan schade aan je zonnesysteem optreedt door brand, bliksem, storm, diefstal of hagelstenen wordt je schade gedekt.

Zonnepanelen horen minstens 25 jaar mee te gaan. Meestal zal een zonnesysteem langer blijven werken. Een technische levensduur van 30-35 jaar is niet ongebruikelijk, al wordt het rendement van de zonnepanelen wel minder. Hoe dan ook profiteer je met een levensduur van 25 jaar en een terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar al snel van 18 jaar gratis energie.

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit, maar dat doen ze niet zonder hulp. Een zonnesysteem bestaat uit: zonnepanelen, omvormer, kabels en groepenkast.

De meest voorkomende soorten zonnepanelen zijn polykristallijne (blauwe) en monokristallijne (zwarte) zonnepanelen. Daarnaast hebben we ook nog een premium full black paneel, die, de naam zegt het al, helemaal zwart is. Elk paneel heeft z’n eigen voordeel: het ene zonnepaneel verdient zichzelf sneller terug, het andere zonnepaneel heeft een hoger vermogen. Hoe beter de panelen bij jouw dak passen, hoe sneller je je investering terugverdient.

Kwalitatief goede zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest, dus let vooral op de kwaliteit en garanties van de zonnepanelen én de aanbieder. Goedkoop is vaak duurkoop. Zonnepanelen van lage kwaliteit brengen meer kosten met zich mee omdat ze vaak gerepareerd en / of vervangen moeten worden. Wij leveren uiteraard alleen kwalitatief goede panelen, die kosten minder dan je denkt.

Een omvormer zet spanning uit een zonnepaneel om in wisselstroom die uit het stopcontact komt voor elektrische apparaten. Voor een uitgebreide uitleg over de werking van omvormers en de verschillen lees hier onze blog.

Installatie

Onze installatie experts weten exact hoe de zonne-installatie geïnstalleerd moet worden. Zorg dat ze op de dag van de installatie overal goed bij kunnen. Zorg dat de plek waar de omvormer komt te hangen is opgeruimd, zodat onze installateurs snel en makkelijk te werk kunnen gaan. Zorg ook dat u het wachtwoord van uw WiFi router bij de hand heeft op de dag van de installatie. 

We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar met de installatie en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt en er wordt veilig gewerkt. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is genieten van je lage energierekening.

De zonnepanelen worden geïnstalleerd door de deskundigen van Defa Projects. Defa Projects is één van de toonaangevende installatiebedrijven voor zonnepanelen. Onze experts beschikken over alle nodige certificaten en werken volgens actuele normen. Defa Projects plaatst meer dan 500 zonne-installaties per week. Hierdoor weten onze deskundigen hoe je de best mogelijke installaties plaatst op elk dak.

Aan onze uitstekend gekwalificeerde installateurs kun je de installatie met een gerust hart overlaten. Onze installaties worden verzorgd door Defa Projects, welke 500 instalaties per week uitvoeren! Niet voor niks geven we 15 jaar garantie op de installatie! 

90% van de daken is geschikt voor zonnepanelen. Of jouw dak daaronder valt hangt van een paar factoren af: de ligging van je dak, de hellingshoek en het type dakbedekking. Doe de gratis dakscan om te kijken of jouw dak geschikt is!

Vanaf het moment dat een dakscan wordt aangevraagd streven wij ernaar de installatie binnen 8 weken afgerond te hebben. Meer informatie over hoe wij te werk gaan? Lees het stappenplan.