Pak uw zonne-oplossing

Stap 1 van 2

Naam(Vereist)

Garantiefonds ZonZeker

4 weken installatie

Laagste prijs garantie

15 jaar installatiegarantie

Onze pakketten

Waarom kiezen voor Zonpa Solar?

Snelle en betrouwbare service

Professionele ervaring

Batterijklaar voor de toekomst

Meertalige ondersteuning

Topmerken: Tier 1 panelen

Gratis advies op maat

Financieringsmogelijkheden

Laagste prijs garantie

Veelgestelde vragen (FAQ)

Proces

U kunt op verschillende manieren persoonlijk advies krijgen:

  • Vraag een dakscan aan: Hier
  • Adviesgesprek: Maken een afspraak
  • Plan een afspraak in onze showroom: Plannen een bezoek

In de meeste gevallen zijn zonnepanelen geschikt voor bijna alle daken, met name daken die naar het zuiden gericht zijn en weinig schaduw hebben. Het is raadzaam om de beschikbaarheid van uw dak te laten berekenen door een professioneel zonnepanelenbedrijf.

In 2023 kost een gemiddeld zonnepanelensysteem voor een dak ongeveer € 6.500. Deze prijs is inclusief een zonnedak met 10 tot 14 zonnepanelen van goede kwaliteit die seriegeschakeld zijn.

De kosten van € 6.500 omvatten de levering en installatie van een zonnepanelensysteem op uw dak. Dit dekt de kosten voor de 10 tot 14 zonnepanelen van goede kwaliteit en de benodigde apparatuur om ze seriegeschakeld aan te sluiten. Er kunnen echter extra kosten zijn voor eventuele aanpassingen of optionele functies.

Materialen

Hoe beter de panelen bij jouw dak passen, hoe sneller je je investering terugverdient. Onze adviseurs kijken nauwkeurig naar je energiebehoefte en naar je dak en leveren zonnepanelen perfect afgestemd op je wensen en behoeften.

Ja, zonnepanelen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, wind, en hagel. Ze worden op een veilige en duurzame manier geïnstalleerd om langdurige prestaties te garanderen.

Nee. Als huiseigenaar mag je zelf beslissen of jij jouw dak transformeert tot je eigen zonnefabriek. De overheid noemt dit: vergunningvrij maar niet zonder regels. Het zonnepanelensysteem zelf moet namelijk wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Ook is wel zo dat aan woningen in een beschermd stads-of dorpsgezicht bepaalde eisen worden gesteld vanuit de gemeente. Bijvoorbeeld bij monumentale panden.

Installatie

Onze installatie experts weten exact hoe de zonne-installatie geïnstalleerd moet worden. Zorg dat ze op de dag van de installatie overal goed bij kunnen. Zorg dat de plek waar de omvormer komt te hangen is opgeruimd, zodat onze installateurs snel en makkelijk te werk kunnen gaan. Zorg ook dat u het wachtwoord van uw WiFi router bij de hand heeft op de dag van de installatie. 

We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar met de installatie en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt en er wordt veilig gewerkt. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is genieten van je lage energierekening.

De zonnepanelen worden geïnstalleerd door de deskundigen van Defa Projects. Defa Projects is één van de toonaangevende installatiebedrijven voor zonnepanelen. Onze experts beschikken over alle nodige certificaten en werken volgens actuele normen. Defa Projects plaatst meer dan 500 zonne-installaties per week. Hierdoor weten onze deskundigen hoe je de best mogelijke installaties plaatst op elk dak.

LeonFijn en deskundig bedrijf!
Lees verder
Prima, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Het start met heldere en scherpe offertes nadat ik m'n wensen kenbaar had gemaakt, daarna een schouw van de situatie. Super klantvriendelijk, ik kreeg te horen: 'als u nog vragen heeft, laat het svp weten, want daarvoor zijn wij beschikbaar.' En ze zijn bereikbaar! Vervolgens binnen 4 weken de plaatsing van de zonnepanelen op een zeer professionele en deskundige manier! Goed bezig. Met als resultaat dat ik deze zonnige zomer al geniet van de opbrengst van 25 DMEGC-zonnepanelen. En een mooie bijkomstigheid: ze bleken stormvast tijdens de zomerstorm!
H. van RossumZonpa Solar, met dit bedrijf haal je het zonnetje in huis!!
Lees verder
Zonpa Solar is echt een prima leverancier van zonnepanelen. Wij hadden de naam doorgekregen van de ouders van een schoonzoon die erg tevreden waren. Dus mond op mond reclame. De offerte is snel in huis na de google streetview en deze ziet er schitterend mooi en heel verzorgd uit. Alles wat je wilt weten wordt daarin benoemd. Voor de schouw werd een afspraak gemaakt en de twee heren waren stipt op tijd. Wat fijn als leveranciers gewoon op tijd zijn, zo vanzelfsprekend is dat niet meer. De heren van Zonpa Solar waren niet alleen sympatiek maar hadden ook verstand van zaken. Dit gaf ons het volledige vertrouwen om met dit bedrijf in zee te gaan. De levertijd was gewoon supersnel, met een weekje of drie. De afspraak voor de montage kwam op korte termijn en als de dag niet uitkwam kon je heel gemakkelijk kiezen voor een ander tijdstip. Op de dag van montage: weer schitterend op tijd en de klus was snel geklaard. Echte vaklui die geen moment niets staan te doen. Het ziet er allemaal mooi uit en het werkt perfect. DE foto nemen was wat lastig omdat we er niet goed bij konden komen, maar het geeft wel een indruk.
StefVakwerk
Lees verder
410wp Denim panelen met IQ8+ omvormers. Van offerte aanvraag tot plaatsing alles volledig vlekkeloos verlopen. Bij vragen was er altijd een snelle reactie. Zeer scherpe prijs en kundige installateurs. Alles netjes afgewerkt ondanks de brandende zon op het dak. Daarnaast vanaf het eerste moment na installatie een werkende app. Ik kan deze firma bij iedereen aanraden, niets dan complimenten!
Previous
Next

Stap 1 van 2

Naam(Vereist)
100% gratis en vrijblijvend