Een gratis dakscan voor jouw woning!

Wat is een dakscan?

Heb je interesse om zonnepanelen op jouw dak te laten plaatsen? Weet je echter niet zo goed hoe jouw dak loopt en dus hoeveel zonnepanelen je kwijt zou kunnen? Dan bieden wij uitkomst met onze dakscan op maat. Met deze dakscan weten wij jouw dak perfect in beeld te brengen, zodat we een voorstel op maat kunnen doen. Een voorstel op maat waarmee jij al snel veel geld weet te besparen!

Disscusing

Dakscan laten uitvoeren door ZonPa?

Ben je de mogelijkheden van het plaatsen van zonnepanelen aan het verkennen? Wil jij dankzij de zonnepanelen van een flink lagere energierekening gaan profiteren? En wil je ook nog een positieve invloed op het milieu uitoefenen? Dan is de plaatsing van zonnepanelen dus zeker aan te raden. Voordat we de zonnepanelen kunnen plaatsen, voeren wij graag een dakscan voor je uit.

Op basis van deze dakscan kunnen wij namelijk voor een perfecte installatie zorgen. Een installatie waarmee het rendement het hoogste is en waarmee de terugverdientijd zo kort mogelijk is. De investering die je voor de installatie moet doen, verdien je dankzij een dakscan nóg sneller terug.

Wil je van vrijblijvend advies voorzien worden? Of wil je mogelijk op korte termijn een dakscan uit laten voeren? Neem gerust contact met ons op! Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je, waarna wij een passend voorstel op maat kunnen doen. In dat voorstel op maat vind je ook een dakscan op maat terug.

Wat berekenen we met een dakscan?

Zodra wij een dakscan uitgevoerd hebben, hebben wij direct meerdere aspecten in zaak gebracht. Het gaat hierbij om de volgende zes aspecten:

  • Dakconstructie: we bekijken hoe het dak geconstrueerd is, welke materialen zijn gebruikt en wat de algehele staat van het dak is.
  • Ligging van het dak: we meten ook de exacte ligging van het dak. Hierbij houden we uiteraard rekening met de stand van de zon. In een ideale situatie komen jouw zonnepanelen continu met de zonnestralen in contact.
  • Belastbaarheid van het dak: we meten ook wat de belastbaarheid van het dak is. Daarbij letten we onder meer op de hoeveelheid zonnepanelen die we kunnen installeren en welke constructie hiervoor benodigd is.
  • Hellingshoek van het dak: ook meten we de exacte hellingshoek van het dak op. Ook deze hellingshoek is bepalend voor de exacte plaatsing én het rendement van de zonnepanelen
  • Schaduw & wind: tot slot meten we ook nog de schaduw en de wind op. Deze ‘weersinvloeden’ zijn ook van grote invloed op het rendement van de zonnepanelen. Juist door dit tijdens een dakscan duidelijk in beeld te brengen, kunnen wij zorgdragen voor een perfecte installatie.
Wat kosten zonnepanelen?

Je hebt hierboven kunnen lezen dat zonnepanelen zich snel terugverdienen. Voordat het zover is, moet je echter wel eerst een investering doen. Wat de hoogte van deze investering is? Dat hangt echt van meerdere factoren af. Zo moet je rekening houden met de afmetingen van jouw dak, met de hoeveelheid zonnepanelen, met het rendement van de panelen en met eventuele subsidies die je kunt krijgen.

Wil je graag een duidelijk overzicht van wat de zonnepanelen voor jou gaan kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag jouw situatie aan, waarna wij direct een voorstel op maat uit kunnen brengen. In dat voorstel zie je niet alleen wat de kosten zijn, maar ook wat de terugverdientijd is. Wij zijn ervan overtuigd dat je positief verrast gaat zijn door de snelle terugverdientijd!

Installatie van zonnepanelen

Wil jij zonnepanelen kopen en deze zelf gaan installeren? Dan hebben wij maar één tip voor je: doe dat niet. Het installeren van zonnepanelen is namelijk behoorlijk gevaarlijk en moet perfect gebeuren. Indien de panelen niet op de perfecte wijze geïnstalleerd worden, weet je nooit het gewenste rendement te behalen.

Meer informatie

Hier kunt u enkele van de meest gestelde vragen van eerdere klanten over dakscan lezen.

Voor aanvullende informatie kunt u ons altijd een email sturen of bellen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Bekijk onze aanbiedingen