logo-Y

SunPower

SunPower is een Amerikaans zonnepanelen ontwikkelaar en producent dat sinds 1985 gevestigd is in San Jose, Californië. Het is een van de grondleggers van kwalitatieve zonne-energie met een uitstekende reputatie, mede dankzij hun werk voor NASA.

SunPower is daarnaast ook zonnepanelen gaan produceren voor particulier gebruik. Sinds 1985 heeft het bedrijf wereldwijd al meer dan 30 miljoen zonnepanelen geïnstalleerd!

Vrijblijvend advies en offerte.

Step 1 of 2

Wat is SunPower?

Sunpower staat voor ´de beste zonnetechnologie´ op de markt. De zonnepanelen van Sunpower staan namelijk overal ter wereld bekend voor hun extreem hoog rendement. Daarom geeft Sunpower zijn/haar klanten de beste garanties in de zonnebranche.

SunPower-garantie

Er is sprake van de hoogste prestatiegarantie voor vermogen in de branche: 88,3% in het 40e jaar!

Sunpower zonnepanelen wekken namelijk al direct vanaf de eerste dag meer energie op dan standaard panelen. Elk paneel is ontworpen om elk straaltje zonlicht zo optimaal mogelijk in elektriciteit om te zetten:

Waarom SunPower kiezen?

Kiest u voor Sunpower Maxeon-panelen dan krijgt u maar liefst 40 jaar garantie! Dit is de langste garantie uit de zonne-energiebranche. Omdat deze garantie dekking geeft op zowel het paneel als de prestaties, is de afhandeling veel eenvoudiger dan bij standaard garanties.

Waarom voor SunPower kiezen?

Sunpower biedt u nu ook een slimme batterij voor opslag van zonne-energie aan: de Sunpower Reserve.

Via de Sunpower One-app beheert u uw opslag. Op elk willekeurig moment kunt u de opslagstatus controleren of de instellingen wijzigen. Met deze gegevens heeft u controle over het energieniveau en het energieverbruik van tal van gekoppelde apparaten. U kunt precies nagaan hoeveel u bespaart en ziet in een oogopslag hoeveel voordelen de investering in zonnepanelen oplevert. 

Geen net, geen probleem! Als er een stroomstoring is, komt de batterij in actie, zelfs zonder dat u het merkt. U krijgt zo volledige controle over  de energievoorziening van uw huis

SunPower

Onze producten & diensten

Onze energieadviseurs bieden deskundig advies over het verduurzamen van je huis zodat je snel energie en geld kan besparen

Vraag offerte aan

Step 1 of 2