Kies je voor AEG of DMEGC zonnepanelen?

Zonnepanelen liggen de komende 25 jaar op jouw dak. Daarom wil je de beste keuze maken uit ons zonnepanelen assortiment. We plaatsen al jaren zonnepanelen op alle soorten daken die je kunt bedenken. Daarom vinden we hoge kwaliteit zonnepanelen van groot belang. Zonpa Solar biedt alleen producten van leveranciers met een hoge kwaliteitsgarantie:

AEG zonnepanelen, een van de grootste zonnepanelen leveranciers ter wereld

DMEGC zonnepanelen, een nieuwe speler met betrouwbare state-of-the-art zonnepanelen

Liever in contact komen met onze adviseurs? Doe onze dakscan en je krijgt automatisch advies over de meest geschikte zonnepanelen! 

panelen zwart
aeg logo

AEG zonnepanelen

AEG Solar is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld en maakt deel uit van het Duitse elektronica merk AEG. Dit bedrijf staat bekend om zijn betaalbare en efficiënte zonnepanelen. AEG zonnepanelen zijn een aantrekkelijke mogelijkheid voor elk dak. 
  • Blijft minstens 25 jaar veel energie produceren
  • Veelzijdige afmetingen, dus je vindt altijd passende zonnepanelen voor jouw dak 
AEG zonnepanelen voldoen aan de meest recente standaarden voor veiligheid en betrouwbaarheid. De modules zijn gecertificeerd volgens de laatste IEC-normen voor constructie en veiligheid. 
logo

DMEGC Solar zonnepaneelen

DMEGC is een Chinese fabrikant en een relatief nieuwe speler op de markt. Toch horen DMEGC zonnepanelen nu al bij de ‘Tier 1 klasse’. Daarmee behoren ze tot de top 2% van zonnepanelen fabrikanten in de wereld! 
  • Zonnepanelen met een strakke, zwarte afwerking
  • Goede balans tussen prijs en kwaliteit
  • Presteert ook goed bij weinig licht
DMEGC gebruikt nieuwe, state-of-the-art technologie en stelt strenge kwaliteitseisen. Je weet dus zeker dat jouw zonnepanelen veel energie blijven besparen.