Ontdek hybride zonnepanelen systemen

Bij Zonpa Solar zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde energie oplossingen die uw energiekosten verlagen. Een van onze meest innovatieve aanbiedingen is het hybride zonnepanelen systeem.

Zonnepanelen, EMS en het Dynamisch energiecontract: De perfecte combinatie!

Wilt u makkelijk besparen op energie en alles uit uw zonnepanelen halen? Dan is het Energy Management System (EMS) iets voor u. Het EMS helpt u om slim om te gaan met de energie in uw huis of bedrijf. Zo weet u zeker dat u geen energie verspilt én bespaart op uw kosten. Benieuwd hoe het EMS samenwerkt met zonnepanelen en dynamische energiecontracten om u nog meer te laten besparen?

Enphase micro-
omvormers en EMS

Enphase micro-omvormers zorgen ervoor dat elk paneel afzonderlijk optimaal presteert, terwijl het EMS u helpt slim met deze energie om te gaan.

SolarEdge power-optimizers en EMS

De optimizers van SolarEdge zorgen ervoor dat elk paneel altijd maximaal presteert, en het EMS zorgt voor slim beheer van de opgewekte energie.

Goodwe hybride systemen en EMS

Met GoodWe en EMS krijgt u volledige controle over hoe en wanneer u uw opgewekte energie gebruikt.

Hoe werkt een hybride zonnepanelen systeem?

Onze zonnepanelen vangen zonlicht op en zetten dit om in elektriciteit. Dit vormt de basis van ons hybride systeem.De opgewekte gelijkstroom (DC) elektriciteit wordt omgezet in wisselstroom (AC) door een omvormer. Dit maakt de elektriciteit geschikt voor gebruik in uw huis.

De elektriciteit wordt direct gebruikt om uw huishoudelijke apparaten van stroom te voorzien. Als uw energieverbruik lager is dan wat de zonnepanelen produceren, wordt het overschot elders geleid.

Overschot aan elektriciteit wordt naar onze geavanceerde batterijopslag systemen gestuurd. Hier wordt de energie opgeslagen voor later gebruik, zodat u zelfs ‘s nachts of bij bewolkt weer van zonne-energie kunt profiteren.

Een ingebouwd beheersysteem optimaliseert de energiestroom tussen de zonnepanelen, batterijen en uw huis om ervoor te zorgen dat u altijd efficiënt gebruikmaakt van groene energie.

Ons systeem kan ook worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Als uw batterijen vol zijn en er nog steeds overtollige energie wordt geproduceerd, wordt deze teruggevoerd naar het net.

In het geval van een stroomstoring schakelt ons hybride systeem automatisch over op batterijvoeding om de stroomvoorziening te handhaven, waardoor u bent beschermd tegen stroomstoringen.

Klaar om over te stappen naar hybride zonne-energie?

Bij Zonpa Solar hebben we de expertise om hybride zonnepanelen systemen te ontwerpen, installeren en onderhouden om aan uw unieke energiebehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons.

Stap 1 van 2

Naam(Vereist)

Waarom kiezen voor hybride zonnepanelen systemen?

Besparingen

Hybride systemen bieden aanzienlijke besparingen op de lange termijn door verminderde energiekosten en mogelijke overheidssteun.

Milieuvriendelijk

Met hybride zonnepanelen systemen vermindert u uw ecologische impact aanzienlijk door minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen en uw CO2-uitstoot te verminderen.

Betrouwbaarheid

U kunt altijd vertrouwen op een constante stroomvoorziening, zelfs bij stroomstoringen, dankzij de batterijopslag.

Slimme technologie

De geïntegreerde slimme technologie zorgt voor een efficiënte energieproductie en -gebruik zonder dat u erom hoeft te denken.