We kiezen de beste omvormers

Lees over omvormer sytemen.Het kiezen van omvormers voor zonne-energie kan moeilijk zijn, maar met de juiste fabrikanten hoeft u zich geen zorgen te maken. We hebben geregeld met een van de wereld toonaangevende zonne-omvormer leveranciers, die in staat zijn om alle soorten omvormers te leveren – siple omvormers, hybride omvormers, batterij-ready omvormers. Wanneer de beslissing moet worden gemaakt, vertrouwen we op onze leveranciers van hoge kwaliteit producten te leveren, die een langdurige productie liftime zal bieden.

panels with inverter
Solar Edge logo

Solar Edge omvormer

SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De intelligente omvormeroplossing maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd voor een betere ROI.Sinds haar beursgang op de NASDAQ in 2015 vertoont SolarEdge continu een aanzienlijke groei in omzet en brutomarge. De sterke financiële positie en stabiliteit van het bedrijf, in combinatie met de geavanceerde technologie, maken SolarEdge tot de voorkeurspartner van toonaangevende installateurs, integrators en andere partijen op de energiemarkt.

Bron

GoodWe logo

GoodWe omvormer

GoodWe is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van PV-inverter- en energieopslagoplossingen en is als naamloze vennootschap genoteerd aan de beurs van Shanghai (Stock Code: 688390). GoodWe heeft meer dan 3000 werknemers wereldwijd en wordt door Wood Mackenzie in 2020 beschouwd als de wereldwijde nummer 1 in omvormers voor energieopslag.
GoodWe biedt een uitgebreid portfolio van producten en oplossingen voor PV-systemen op residentiële, commerciële en nutsschaal, waarbij prestaties en kwaliteit in het hele gamma hand in hand gaan. GoodWe heeft een geïntegreerd servicesysteem opgezet en heeft wereldwijd servicecentra opgericht, met als doel wereldwijde ondersteuning te bieden aan alle klanten, inclusief projectadvies, technische training, on-site ondersteuning en after-sales service.

Bron

Growatt logo

Growatt PV inverter

Als wereldleider van Smart Energy Solutions biedt Growatt een uitgebreid portfolio van producten en oplossingen, waaronder PV-omvormers, energieopslagsystemen, EV-opladers en Smart Energy Management Solutions. Het bedrijf is toegewijd aan het worden van ‘s werelds grootste leverancier van Smart Energy Solutions. Growatt werd in 2010 en in de loop van de jaren opgericht, growatt heeft sterke en ervaren lokale teams gebouwd in de belangrijkste zonnebrandmarkten met een uitgebreid servicenetwerk van 23 kantoren wereldwijd. Het bedrijf heeft een geavanceerde productie-installatie in Huizhou, China. De faciliteit heeft een oppervlakte van 200.000 vierkante meter en heeft een jaarlijkse productie van 20GW omvormers en 400.000 batterijmodules. Om het gebruik van schone energie te bevorderen, zet Growatt toegewijd aan het leveren van uitgebreide en professionele training in de technologieën van Solar PV, batterijopslag en Smart Energy Management.

Bron

Enphase logo

Enphase Micro inverter

Enphase werd opgericht in 2006 en heeft de zonne-energiesector getransformeerd met onze revolutionaire micro-omvormertechnologie die zonlicht in een veilige, veerkrachtige en schaalbare energiebron omzet om ons leven van energie te voorzien. Vandaag zijn onze intelligente micro-omvormers compatibel met zo goed als alle zonnepanelen op de markt, en wanneer deze worden gecombineerd met onze bekroonde technologie voor slimme batterijen, resulteert dit in een van de best presterende, schone energiesystemen. Het systeem van Enphase Energy geeft mensen de mogelijkheid hun eigen energie op te wekken en vervolgens te gebruiken, sparen of verkopen. Dit omvat ook onze toonaangevende app, die ongeëvenaarde gegevens en controle naar uw mobiele apparaat brengt. Voor het eerst in de evolutie van ons eeuwenoude elektriciteitsnet, kunnen mensen worden betaald voor de schone energie die ze produceren en met hun gemeenschap delen. Zo dragen ze bij aan een nieuwe energietoekomst die gebruik maakt van de zon. Deze schone, overvloedige en gratis energiebron kan ons leven van energie voorzien en uiteindelijk helpen om fossiele brandstoffen helemaal te vervangen.

Bron

Huawei logo

Huawei Solar omvormer

Huawei, opgericht in 1987, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie- en communicatietechnologie (ICT)-infrastructuur en slimme apparaten. We streven ernaar om digitaal naar elke persoon, elk huis en elke organisatie te brengen voor een volledig verbonden, intelligente wereld. We hebben ongeveer 197.000 werknemers en zijn actief in meer dan 170 landen en regio’s, waarmee we meer dan drie miljard mensen over de hele wereld van dienst zijn.
Het is de missie van Huawei om digitaal te brengen naar elke persoon, elk huis en elke organisatie, voor een volledig verbonden, intelligente wereld. Daartoe zullen we: alomtegenwoordige connectiviteit stimuleren en gelijke toegang tot netwerken bevorderen om de basis te leggen voor de intelligente wereld; de ultieme rekenkracht leveren om alomtegenwoordige cloud en intelligentie te leveren; krachtige digitale platforms bouwen om alle industrieën en organisaties te helpen flexibeler, efficiënter en dynamischer te worden; gebruikerservaringen herdefiniëren met AI, en consumenten meer gepersonaliseerde en intelligente ervaringen bieden in alle scenario’s, waaronder thuis, reizen, kantoor, entertainment, en fitness & gezondheid.

Bron