Enphase micro omvormer

Enphase micro omvormer werd opgericht in 2006 en heeft de zonne-energiesector getransformeerd met onze revolutionaire micro-omvormertechnologie die zonlicht in een veilige, veerkrachtige en schaalbare energiebron omzet om ons leven van energie te voorzien. Vandaag zijn onze intelligente micro-omvormers compatibel met zo goed als alle zonnepanelen op de markt, en wanneer deze worden gecombineerd met onze bekroonde technologie voor slimme batterijen, resulteert dit in een van de best presterende, schone energiesystemen. Het systeem van Enphase Energy geeft mensen de mogelijkheid hun eigen energie op te wekken en vervolgens te gebruiken, sparen of verkopen. Dit omvat ook onze toonaangevende app, die ongeëvenaarde gegevens en controle naar uw mobiele apparaat brengt. Voor het eerst in de evolutie van ons eeuwenoude elektriciteitsnet, kunnen mensen worden betaald voor de schone energie die ze produceren en met hun gemeenschap delen. Zo dragen ze bij aan een nieuwe energietoekomst die gebruik maakt van de zon. Deze schone, overvloedige en gratis energiebron kan ons leven van energie voorzien en uiteindelijk helpen om fossiele brandstoffen helemaal te vervangen.

Bron

Enphase logo
Enphase Envoy

Enphase Gateway

De Enphase Gateway-communicatiegateway levert gegevens over de productie en het energieverbruik van zonne-energie aan de Enphase Enlighten-monitoring- en analysesoftware voor de uitgebreide monitoring en  het beheer van het Enphase IQ-systeem op afstand. Met geïntegreerde op rendement gebaseerde productievermogensmeting en optionele verbruiksbewaking is Gateway het totale energiebeheerplatform en geïntegreerd met Enphase Enphase Energy System en Enphase Storage.

  • Maakt webgebaseerde monitoring en controle mogelijk
  • Bi-directionele communicatie voor upgrades van afstandsbedieningen
  • Ondersteunt energie-exportbeperkende en nul-exporttoepassingen
  • Eenvoudige systeemconfiguratie met de Enphase Installer Toolkit mobiele app
  • Flexibel netwerken met wifi, Ethernet of mobiel
  • Ontworpen voor installatie binnenshuis of buitenshuis
  • Vijf jaar garantie
Enphase micro omvormer

Enphase micro-omvormer IQ7+

De krachtige micro-omvormer Enphase IQ 7+™.

Ze maken deel uit van het Enphase IQ-systeem en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met de Gateway-S™ en Enphase Enlighten™ -monitoring- en analysesoftware.

Micro-omvormers IQ 7+ overtreffen de normen van betrouwbaarheid en robuustheid van eerdere generaties micro-omvormers. Ze zijn al gedurende meer dan één miljoen uur getest – daarom kan Enphase een toonaangevende garantie van maximaal 25 jaar bieden.