GoodWe omvormer informatie

GoodWe is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van PV-inverter- en energieopslagoplossingen en is als naamloze vennootschap genoteerd aan de beurs van Shanghai (Stock Code: 688390). GoodWe heeft meer dan 3000 werknemers wereldwijd en wordt door Wood Mackenzie in 2020 beschouwd als de wereldwijde nummer 1 in omvormers voor energieopslag.
GoodWe biedt een uitgebreid portfolio van producten en oplossingen voor PV-systemen op residentiële, commerciële en nutsschaal, waarbij prestaties en kwaliteit in het hele gamma hand in hand gaan. GoodWe heeft een geïntegreerd servicesysteem opgezet en heeft wereldwijd servicecentra opgericht, met als doel wereldwijde ondersteuning te bieden aan alle klanten, inclusief projectadvies, technische training, on-site ondersteuning en after-sales service.

Bron

GoodWe logo
GoodWe omvormer

GoodWe omvormer XS series

Het gloednieuwe XS-model van GoodWe omvormer is een ultrakleine residentiële omvormer voor zonne-energie die speciaal is ontworpen om huishoudens comfort, een stille werking en een hoge efficiëntie te bieden. De capaciteit varieert van 0,7 kW tot 3,0 kW en de meest opvallende kenmerk is het lichte gewicht, dat is slechts 5,8 kg en evenals zijn uiterst compacte formaat gelijk aan een A4-papier, dat maakt het bijzonder gemakkelijk te dragen en te installeren.Opmerkelijk, het biedt een 130% van DC-ingang oversizing en het is in staat om een maximale Europese efficiëntie van 97,2% te bereiken. Handig, de communicatie-opties beschikbaar op deze omvormer zijn zowel LAN en Wi-Fi.

Bron

GoodWe omvormer

GoodWe omvormer DNS series

De GoodWe DNS-serie omvormer is perfect geschikt voor residentiële installaties dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht. Vervaardigd voor duurzaamheid en een lange levensduur onder moderne industriële normen, GoodWe DNS-serie is IP65-geclassificeerd, zodat het kan worden gemonteerd zowel binnen als buiten uw huis. Met een lage opstartspanning van slechts 80 V en het breedste MPPT-spanningsbereik van 80-550 V, kunnen deze omvormers meer opties bieden voor uw huishoudelijk systeem. De GoodWe DNS-serie is ook zeer licht, 30% lichter dan andere omvormers.Regel de hoeveelheid stroom die wordt geëxporteerd naar het net tot nul output, in overeenstemming met de eisen van uw elektriciteitsmaatschappij.

Bron

GoodWe omvormer

GoodWe omvormer MS series

De MS-serie is GoodWe’s antwoord op de groeiende behoeften van het residentiële segment. Deze 5-10 kW, enkelfasige, 3 MPPTs omvormer is een krachtige en veelzijdige oplossing. Het is echt een kampioen in termen van DC oversizing, het aanbieden van zo veel als 200%, ver boven de concurrentie, waardoor het ook mogelijk om 110% AC overbelasting te bereiken. Met een opstartspanning van slechts 80 V is de MS in staat om eerder elektriciteit op te wekken dan gelijkwaardige producten, en behaalt hij een hoog rendement van 97,7%. Deze omvormer is uitstekend compatibel met bifaciale modules en zijn maximale stroomopname bereikt 12,5 A per string. De MS wordt geleverd met een geïntegreerde AFCI-beveiliging en het lichte gewicht maakt een moeiteloze installatie mogelijk. De opstartspanning van de MS-serie vereist slechts 80 V. Deze aanzienlijk lage opstartspanning onderscheidt zich van de concurrenten dat het zonnestroomsysteem stroom kan opwekken van zonsopgang tot zonsondergang en zelfs bij zeer zwakke zon of instraling of conditie, zoveel mogelijk zonne-energie te benutten als mogelijk.

Bron

GoodWe omvormer

GoodWe omvormer SDT series

De GoodWe SDT G2-serie is een van de beste opties beschikbaar op de residentiële & commerciële segmenten dankzij de technische sterke punten die maken het een van de meest efficiënte producten op de markt. Voor meer veiligheid, is deze omvormer in staat om AFCI op te nemen. Zijn hoog rendement (98.3%) en zijn verbeterde oversizing & overbelastingsmogelijkheden vertegenwoordigen een opmerkelijke verbetering in de industrie. Bovendien, zijn insteek AC schakelaar maken verrichting & onderhoud gemakkelijker. De tweede generatie van GoodWe SDT-serie is verkleind met meer dan 150%. Echter, omdat het compatibel is met bifacial modules, is de competentie van deze half size opvolger aanzienlijk verbeterd. Met 150% DC-ingang oversizing, 110% AC-uitgang overbelastbaarheid, het drijft uw omvormer om zijn volledige capaciteit door het toevoegen van extra reflecties van de achterkant van bifacial panelen, om uw vermogen te verhogen onder lage zonne-straling omstandigheden.

Bron