We kiezen de beste zonnepanelen

Werken met zonnepanelen betekent kiezen voor de juiste fabrikanten. Wij hebben een regeling getroffen met een van de grootste paneelleveranciers ter wereld, maar ook met de nieuwkomers in de branche. Bij het kiezen van leveranciers van zonnepanelen zijn we op zoek naar de kwaliteit, duurzaamheid en langdurige productietijd. In onze werkervaring deze hieronder zijn de beste keuzes voor een succesvolle en langdurige zonne-oplossingen voor elke klant. Kies de beste pasvorm voor u en meer informatie over de zonnepanelen te leren. Find here aanvullende informatie over zonnepanelen merken.

panelen zwart
aeg logo

AEG zonnepaneelen

De zonnepanelen en productiefaciliteiten van AEG voldoen aan de meest recente normen om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Elke module ondergaat strenge kwaliteitscontroles voordat deze aan zijn missie van het leveren van schone energie aan uw huis en bedrijf kan beginnen.

De AEG zonnemodules zijn gecertificeerd volgens de laatste IEC-normen voor constructie en veiligheid. Alle productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 en worden regelmatig geïnspecteerd door erkende en onafhankelijke auditors om de kwaliteit van de productieprocessen, milieumaatregelen en het arbeidsbeleid te waarborgen.

Bron

logo

DMEGC Solar zonnepaneelen

De DMEGC Solar divisie ontwikkelt, produceert en verkoopt zowel monokristallijne als polykristallijne silicium wafers, cellen en modules, met een consistente focus op kwaliteit en technische innovatie. Opgericht in september 2009, heeft deze nieuwe divisie de nieuwste technologieën en state-of-the-art faciliteiten geïmplementeerd voor de productie van ingots & rods, zonnecellen en zonnemodules in zeven strategisch gelegen productielocaties verspreid over China.
Ons sterk, verticaal geïntegreerd bedrijfsmodel stelt ons in staat onze materiaaltoevoerketen veilig te stellen en onze productiekwaliteit te controleren – en dit stelt ons in staat u producten van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te leveren.

Bron