Denim Solar zonnepanelen

Terwijl we als Denim sinds 2014 bestaan, bestaan we stiekem al sinds 2008 als onderdeel van de Solarclarity Group. Deze jarenlange ervaring en kennis brengen we samen in onze betrouwbare zonneproducten. Inmiddels hebben we al meer dan 50.000 huishoudens voorzien van een nieuw glimmend dak. Onze Denim partners zijn daarbij belangrijk. Ze zijn niet alleen zorgvuldig geselecteerd, maar hebben net als wij een passie voor zonne-energie en de bijdrage daarvan aan een energieneutrale planeet. Onze Denim partners zijn belangrijk in deze. Niet alleen zijn ze zorgvuldig geselecteerd, maar net als wijzelf zijn ze gepassioneerd over zonne-energie en de bijdrage daarvan aan een energieneutrale planeet.

Bron

logo
Denim Solar panelen

Denim - Mono 415 Black White Half Cut

Hoge module efficiëntie tussen 20,3 en 20,9%

Betere schaduwtolerantie door gebruik van half cut cells

Bij half cut cell technologie is de stroom door de cel lager dan bij een traditioneel 60 cel paneel waardoor de kans op hotspots kleiner is

Zonnepanelen van Denim staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product. Door de half cut cells kunnen de panelen efficiënter omgaan met schaduw; de afstand die de stroom moet afleggen wordt met de helft verkort. Gevolg: minder weerstand en meer opbrengst.

Europees merk: Voor garantie, service & communicatie en begeleiding kun je gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht.
 Uitgebreid getest: Naast de standaard testen zijn de DENIM’s ook getest op bestendigheid tegen vuur & het PID (Potential Induced Degradation) effect.
Uitstekende garanties: Minimaal 15 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire vermogensgarantie op alle producten.