DMEGC zonnepanelen informatie

DMEGC Solar zonnepanelen divisie ontwikkelt, produceert en verkoopt zowel monokristallijne als polykristallijne silicium wafers, cellen en modules, met een consistente focus op kwaliteit en technische innovatie. Opgericht in september 2009, heeft deze nieuwe divisie de nieuwste technologieën en state-of-the-art faciliteiten geïmplementeerd voor de productie van ingots & rods, zonnecellen en zonnemodules in zeven strategisch gelegen productielocaties verspreid over China.
Ons sterk, verticaal geïntegreerd bedrijfsmodel stelt ons in staat onze materiaaltoevoerketen veilig te stellen en onze productiekwaliteit te controleren – en dit stelt ons in staat u producten van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te leveren.

Bron

logo
DMEGC panelen

DMEGC 370 zonnepanelen

Het Zonnepaneel 370 Wp Mono All Black HC 120 cel zonnepaneel van het kwaliteitsmerk DMEGC is bijzonder fraai, en biedt bovendien een hoog vermogen met een plustolerantie van 3%. Dit volledig zwarte zonnepaneel is voorzien van zwarte multi-busbar cellen, een zwarte backsheet en een zwart frame. Het zonnepaneel kenmerkt zich daardoor door een diepzwarte kleur. Zelfs onder omstandigheden met weinig licht leveren de DMEGC zonnepanelen hoge prestaties. De vermogensgarantie na 25 jaar bedraagt 84,8%. WarmteBeheer biedt op dit DMEGC paneel 15 jaar productgarantie.

DMEGC panelen

DMEGC 400 zonnepanelen

Het zonnepaneel de DMEGC 400WP DMH395G1-72HBB Full Black is een full black zonnepaneel met een hoge opbrengst en prachtig design. Met een wattpiek vermogen van 395 WP is het van de full black panelen een van de panelen die qua opbrengst aan de hoge kant zitten. Wat betreft de garanties wordt er op de zonnepanelen een productgarantie van 12 jaar gegeven en een vermogensgarantie van 25 jaar.

Zelfs onder omstandigheden met weinig licht leveren de DMEGC zonnepanelen goede prestaties. Denk aan dagen waarop het relatief bewolkt is, vroeg in de morgen of juist tegen de avond.