Phono Solar zonnepanelen

Phono Solar zonnepanelen is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardige fotovoltaïsche producten. Het bedrijf is aangesloten bij de SUMEC Group, een dochteronderneming van de Fortune 500-onderneming, China National Machinery Industry Corporation Ltd (Sinomach). Gebaseerd op technologische en productinnovatie, streeft Phono Solar ernaar onze klanten te voorzien van one-stop schone energie-oplossingen, met groothandelslevering van energie, beheer, distributie en opslag. We streven ernaar om de state-of-the-art onderzoeksvorderingen toe te passen in de vooruitgang van onze productie en diensten, voortdurend het ontwerp en de kwaliteit van onze fotovoltaïsche systemen, energiecentrales en intelligente micro-grid systemen te verbeteren. Als een concurrerende wereldwijde partner in het veld, zetten wij onze inspanningen in om economische, sociale en ecologische waarden te creëren voor onze investeerders en klanten.

Bron

logo
Phono Solar panelen

Phono Solar - MONO 415 zonnepanelen

Door het uitvoeren van testen die de IEC normen ruim overschrijven staan de panelen garant voor kwaliteit & betrouwbaarheid. Daarnaast kunnen ze door het elegante design en professionele afwerking mooi worden geïntegreerd in ieder daktype. TIER 1 LEVERANCIER Phono Solar is een serieuze grote fabrikant van zonnepanelen. 

In 2008 is het bedrijf opgericht door de SUMEC Group Corporation (Global Fortune 500 company) en momenteel heeft het bedrijf een productiecapaciteit van 2GW.