YMX Solar zonnepanelen

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen voor ieder bedrijfspand. Wij kunnen u het totale pakket aanbieden, waardoor u geen omkijken heeft naar uw zonnepanelen. Bij ons profiteert u van een scherp inkoopvoordeel en zijn al onze zonnepanelen direct uit voorraad leverbaar! Zo kunt u snel starten aan een duurzame toekomst.

Een bedrijfspand verduurzamen. Een beeld wat steeds vaker terugkomt. Het is vaak mogelijk om bedrijfspanden vol te leggen met zonnepanelen. Er is vanuit de overheid een SDE+-subsidie beschikbaar gesteld. De opgewekte stroom per kWh wordt aan u uitbetaald. Door YMX zonnepanelen aan te schaffen profiteert u niet alleen van de voordelen zoals de scherpste prijs en ruime keuze, maar ook van de mogelijke subsidies die vanuit de overheid worden vrijgesteld.

Bron

logo
YMX panelen

YMX Solar 300 zonnepanelen

eze YMX-60PE-300M PV Zonnepaneel is ontwikkeld met PERC monomodules. Hierdoor heeft het een hoge efficiëntie en hoge betrouwbaarheid en kan het hoogste uitgangsvermogen van 300 Wp gemakkelijk worden bereikt. Ook bij lage instraling zijn de prestaties uitstekend voor stroomopwekking.AEG zonnepanelen vóór kwaliteit met een wereldwijd bereik: AEG Solar Solution PV gevestigd in het Duitse Nürnberg, en heeft vestigingen in 16 landen! De nieuwste technologie AEG Glas-Glas Zonnepanelen AS-M120Z-BH zijn verkrijgbaar bij IJsselEnergie en hebben een vermogen van 360 Wp. De AEG produktgarantie op dit type paneel is 30 jaar!
Interesse? Vraag met de dakscan een vrijblijvende offerte aan

zonnepanelen

YMX Solar 450 zonnepanelen

Bifaciale PERC met laag LID (166×166) en half-gesneden technologie. Front side prestaties gelijkwaardig aan conventionele lage LID mono PERC. Hoge moduleconversie-efficiëntie (tot 20,7%) Betere energieopbrengst met uitstekende lage instralingsprestaties en temperatuurcoëfficiënt. Vermogensdegradatie in het eerste jaar<2% Bifacial-technologie maakt extra energieopwekking aan de achterzijde mogelijk (tot 25%) Glas/glas laminering zorgt voor een productlevensduur van 30 jaar, met jaarlijkse vermogensdegradatie<0.45%, 1500V compatibel om BOS-kosten te verlagen. 35 mm frameontwerp voor eenvoudige installatie en robuuste mechanische sterkte. Solide PID-weerstand dankzij optimalisatie van het zonnecelproces en zorgvuldige selectie van de module-BOM. Verminderd weerstandsverlies bij lagere bedrijfsstroom. Hogere energieopbrengst bij lagere bedrijfstemperatuur. Verminderd hotspot-risico door geoptimaliseerd elektrisch ontwerp en lagere bedrijfsstroom