logo
Heb je vragen?

alles in 1 afspraak

Bezoek op locatie
Kabelroute
Meterkast
Legplan
Offerte

Vul het formulier in om direct een schouwafspraak te maken

Naam(Vereist)
100% gratis en vrijblijvend

20+ jaar ervaring

4 weken installatie

Vaste prijs garantie

30 jaar garantie

Laat vakkundig zonnepanelen op jouw dak installeren en stop met hoge energierekeningen - in slechts 30 dagen!

Zit je vast aan torenhoge energierekeningen, of wil je bijdragen aan een duurzamere wereld? Bij Zonpa Solar installeren we hoogwaardige zonnepanelen, zodat je niet alleen je energiekosten drastisch kunt verlagen, maar ook de waarde van je woning kunt verhogen.

Waarom zou je talloze zonnepaneelaanbieders onderzoeken als je bij een vertrouwd bedrijf als Zonpa Solar een gratis offerte en dakanalyse kunt krijgen?

Wij begeleiden je gedurende het hele proces en vinden de perfecte zonne-energieoplossing voor jouw huis. Zodra we een startdatum hebben gepland, zullen we de installatie van je zonnepanelen binnen 30 werkdagen voltooien – je hoeft geen vinger uit te steken.

Santander
Solar Ede logo

Hoge energierekeningen kunnen je maandelijks honderden euro's kosten en leggen een onnodige last op je budget

Bovendien belasten traditionele energiebronnen ons milieu, wat de gezondheid van je gezin op de lange termijn kan beïnvloeden.

Zonnepanelen zijn gevoelig voor een verkeerde installatie, wat kan leiden tot inefficiënte energieopwekking en financiële stress. Foutieve installaties kunnen ook leiden tot schade aan je huis, wat weer kan leiden tot dure reparaties.

Bij Zonpa Solar gebruiken we premium kwaliteit zonnepanelen die een superieure energieopwekking garanderen, zonder risico op schade aan je huis. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over hoge energierekeningen, dure reparaties of de impact op het milieu. Slechts een prachtig nieuw zonnepaneelsysteem, robuust genoeg om het grillige Nederlandse weer te weerstaan.

Je nieuwe Zonpa Solar zonnepaneelsysteem zal er niet alleen geweldig uitzien - het kan tot wel €20.000 aan waarde toevoegen

Wanneer het goed gedaan is, kan een zonnepaneelsysteem de waarde van je eigendom met duizenden euro’s verhogen. Je huis zal direct zijn straataantrekkelijkheid verbeteren en aantrekkelijker worden voor potentiële kopers.

Met een ruime keuze aan paneelontwerpen en -stijlen, zul je geen probleem hebben om er een te vinden die perfect bij je huis past en de algehele esthetiek verbetert. Stel je voor dat je elke dag je oprit oprijdt om een prachtig nieuw zonnepaneelsysteem te zien dat continue energie voor je oplevert.

100% gratis en vrijblijvend

Hier is slechts een greep uit de vele voordelen die je zult ervaren met een nieuw Zonpa Solar zonnepaneelsysteem...

Bespaar jezelf duizenden euro's aan energiekosten

Zonnepanelen van Zonpa Solar zijn veel efficiënter en duurzamer dan traditionele energiebronnen, waardoor je op de lange termijn duizenden euro's kunt besparen!

Geniet van een zonnepaneelsysteem dat decennialang in topconditie blijft

In tegenstelling tot conventionele energiebronnen die in efficiëntie kunnen afnemen, zal je nieuwe Zonpa Solar systeem er geweldig uitzien en zijn uitstraling en efficiëntie decennialang behouden.

Verhoog de waarde van je eigendom met gemiddeld €20.000

Een Zonpa Solar zonnepaneelsysteem zal de uitstraling van je eigendom volledig transformeren, zodat je tienduizenden euro's aan de waarde van je huis kunt toevoegen.

Zeg vaarwel tegen hoge energierekeningen voor altijd

Met Zonpa Solar's superieure energie-efficiëntie hoef je je nooit meer zorgen te maken over de hoge kosten die traditionele energiebronnen met zich meebrengen.

Bespaar gemiddeld €1378 per jaar op je energierekening

De combinatie van onze hoogwaardige zonnepanelen en de bijbehorende technologieën zal je in staat stellen om je huis het hele jaar door op een comfortabele temperatuur te houden zonder honderden euro's te verspillen aan energierekeningen!

Hier is waarom Zonpa Solar een superieure optie is voor zonnepanelen...

Zonpa Solar

Tradionele bedrijven

Wees op je hoede voor malafide bedrijven die je te veel in rekening brengen en er eeuwig over doen om de klus te klaren

De zonnepaneelindustrie zit vol met dergelijke figuren die je te veel offreren en vervolgens ondermaats presteren. Deze schurken zullen je te veel in rekening brengen, te laat opdagen (als ze al opdagen) en er dan weken of zelfs maanden over doen om de klus te klaren.

Als je Zonpa Solar inhuurt, krijg je een deskundig team met meer dan 20 jaar ervaring. Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat je zonnepanelen worden geïnstalleerd door gelicentieerde en betrouwbare professionals. Je krijgt je nieuwe zonnepaneelsysteem op tijd en binnen budget geïnstalleerd, zonder te worden geconfronteerd met verborgen kosten of je zorgen te maken over lange vertragingen.

Je nieuwe zonnepaneelsysteem is een waardevolle investering die je op de lange termijn duizenden euro's zal besparen

Als je gebruik maakt van onze installatieservice, kun je het hele jaar comfortabel zijn en honderden euro’s per jaar besparen op je energierekening.

Voeg daarbij het geld dat je bespaart op onderhoud en opvolging – omdat Zonpa Solar zonnepanelen ongelooflijk duurzaam en bestand zijn tegen weersinvloeden – en je zult gemakkelijk duizenden euro’s besparen gedurende de levensduur van je zonnepaneelsysteem.

100% gratis en vrijblijvend

Hier enkele daken met Zonpa Solar zonnepaneelsystemen

In 5 simpele stappen zonnepanelen op je dak...

1

Je doet vrijblijvend een aanvraag

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om je gratis analyse en offerte te organiseren - de eerste 10 klanten van deze maand krijgen ook een korting van €100 op hun zonnepaneelsysteem!

2

Persoonlijke planning en offerte

We bekijken je huidige situatie, lopen de volgende stappen van het proces met je door, bespreken eventuele specifieke zorgen en beantwoorden vragen die je mogelijk hebt. Daarna maken we een op maat gemaakte offerte.

3

Overeenkomst over installatieplan

We garanderen dat je geen cent meer betaalt dan wat je geoffreerd is, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over verborgen kosten die malafide bedrijven proberen toe te voegen.

4

Start het installatieproces

Als je tevreden bent met de offerte, organiseren we de materialen en plannen we een datum om je nieuwe zonnepaneelsysteem te installeren - de klus zal gegarandeerd binnen 30 werkdagen voltooid zijn!

5

Geniet van je zonnepaneelsysteem

Geniet van lagere energiekosten, besparingen op je energierekening en kom elke dag thuis naar een prachtig zonnepaneelsysteem dat automatisch geld bespaard voor je.

100% gratis en vrijblijvend

Hoor wat onze tevreden klanten over ons zeggen...

De driedubbele garantie van Zonpa Solar

Betaal na plaatsing

Met ons 'Betaal na plaatsing'-beleid bieden we gemoedsrust. Pas betalen na de installatie van je zonnepanelen garandeert jouw tevredenheid, verhoogt de kwaliteit van de service en bevordert een duurzamere toekomst.

30 jaar productgarantie

Onze belofte van '30 jaar productgarantie' geeft je het vertrouwen dat jouw investering in zonne-energie veilig is. We staan achter de duurzaamheid van onze producten, zodat je zorgeloos kunt genieten van groene energie voor de komende decennia.

Binnen 4 weken op het dak

Ons 'Binnen 4 weken op het dak'-beleid biedt je een snelle, efficiënte service. We garanderen dat jouw zonnepanelen binnen 4 weken worden geïnstalleerd, zodat je sneller kunt profiteren van groene energie en kostenbesparingen

Gratis dakscan en offerte met vaste prijs + tijdelijke korting van €100,- in september

Neem vandaag nog contact met ons op voor een GRATIS zonnepaneel analyse en vaste prijs offerte, evenals een uitgebreide uiteenzetting van de tijdlijn en kosten van je zonnepaneelsysteem installatie.

We komen je huidige situatie bekijken, bespreken eventuele zorgen, problemen en verzoeken die je hebt, wat voor toegang we tot je huis nodig zullen hebben, en hoe je onze brede reeks van Zonpa Solar opties kunt benutten om de rest van je huis te complementeren terwijl je je energierekeningen verlaagt en de waarde van je eigendom verhoogt.

In deze gratis, vrijblijvende aanbieding, kun je de volgende extra waarde verwachten:

Naam(Vereist)
100% gratis en vrijblijvend