Ontdek meer over Zonpa

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de plaatsing van zonnepanelen? Dan ben je bij ZonPa aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij ongekend veel ervaring opgedaan met het plaatsen van installaties. Juist vanwege die ervaring weten wij nu op elk dak de best mogelijke installaties te realiseren.

In de afgelopen jaren hebben wij ook veel gecertificeerde installateurs in de arm weten te nemen. Al deze installateurs voldoen over de juiste certificaten en werken volgens de juiste normen. Met dank aan onze installateurs weten wij wekelijks meer dan 500 zonne installaties in Nederland te installeren.

Ontdek meer met Zonpa Solar

klantenvertellen logo

Prima verlopen

Tussen akkoord offerte en plaatsing van de panelen amper een paar weken tijd, alles is super snel verlopen, ook het plaatsen ben ik zeer tevreden over, jongens zijn goed met hun werk bezig.
- Oude Bildtzijl

prima bedrijf

Ik ben zeer tevreden. De offerte was duidelijk en de afspraken werden keurig op tijd nagekomen De installateurs van de panelen waren zeer deskundig en vriendelijk. Alles werd netjes geïnstalleerd en ook de uitleg over de werking van de panelenen, de app en wat men had gedaan was prima in orde. We werden tevens d.m.v foto's op de hoogte gehouden van de vorderingen. Kortom wij zijn een tevreden klant.
- Velserbroek

Prima verzorgd

Keurig netjes gedaan alles heel netjes opgeruimd heel erg tevreden
- 3066vn Rotterdam
27 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Playlist