Ontdek meer over Zonpa

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de plaatsing van zonnepanelen? Dan ben je bij ZonPa aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij ongekend veel ervaring opgedaan met het plaatsen van installaties. Juist vanwege die ervaring weten wij nu op elk dak de best mogelijke installaties te realiseren.

In de afgelopen jaren hebben wij ook veel gecertificeerde installateurs in de arm weten te nemen. Al deze installateurs voldoen over de juiste certificaten en werken volgens de juiste normen. Met dank aan onze installateurs weten wij wekelijks meer dan 500 zonne installaties in Nederland te installeren.

Ontdek meer met Zonpa Solar

klantenvertellen logo

Prima ervaring waar voor je geld.

Kantoor is goed te bereiken. Monteur zijn welwillend en denken mee.
- Koog aan de Zaan

Prima ervaring

Contact met kantoor is goed, altijd bereikbaar en snelle reacties per mail. Schouw had iets beter gekund omdat er uiteindelijk geen nieuwe elektriciteitsdraad naar meterkast kon. Daardoor moest andere omvormer worden gekozen en minder panelen. Artur en zn team hebben het vervolgens netjes en goed geinstalleerd. Top.
- VIJFHUIZEN

Zeer tevreden

Aydin Meral van Zonpa heeft mij geholpen met het samenstellen van de zonnepanelen. Na opdracht / schouw zijn de panelen vrij snel geleverd en professioneel geplaatst. Ik heb meerdere leveranciers benanderd en Zonpa Solar kwam wat betreft prijs/kwaliteit verhouding het beste uit.
- Hoogvliet Rotterdam
44 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Playlist