logo-Y

Ontdek meer over Zonpa

Welkom bij Zonpa Solar! We zijn niet zomaar een standaard bedrijf voor zonnepaneelinstallaties. Wij zijn een team van enthousiaste liefhebbers, gevestigd in Schiedam, dat zich onvermoeibaar inzet om schone en duurzame zonne-energie naar elke uithoek van Nederland te brengen. Met meer dan 5 jaar ervaring en een warme familie van meer dan 24.000 tevreden klanten door het hele land, voorzien we niet alleen huizen van energie; we geven dromen van een groenere toekomst een boost!

Garantiefonds ZonZeker

Wij verzorgen ook zaterdag- en zondaginstallaties!

Vaste prijs garantie

15 jaar installatiegarantie

Wij werken samen met Topmerken

Als het om zonne-energie gaat, geloven we in samenwerking met de besten in het vak:

Zonnepanelen

Onze line-up omvat alleen het beste van het beste – AEG, DMEGC, REC, Denim en Meyer Burger. Kwaliteit ontmoet prestaties!

Omvormers

We hebben de crème de la crème – SolarEdge, GoodWe en Enphase, waardoor je zonne-installatie nog helderder straalt.

Dus, ben je klaar om je aan te sluiten bij de zonnerevolutie? Laten we praten! Laat een bericht achter om je gratis consultatie te plannen en de eerste stap te zetten naar een toekomst die wordt aangedreven door de zon en milieuvriendelijk is.

De driedubbele garantie van Zonpa Solar

Betaal na plaatsing

Met ons 'Betaal na plaatsing'-beleid bieden we gemoedsrust. Pas betalen na de installatie van je zonnepanelen garandeert jouw tevredenheid, verhoogt de kwaliteit van de service en bevordert een duurzamere toekomst.

30 jaar productgarantie

Onze belofte van '30 jaar productgarantie' geeft je het vertrouwen dat jouw investering in zonne-energie veilig is. We staan achter de duurzaamheid van onze producten, zodat je zorgeloos kunt genieten van groene energie voor de komende decennia.

Binnen 4 weken op het dak

Ons 'Binnen 4 weken op het dak'-beleid biedt je een snelle, efficiënte service. We garanderen dat jouw zonnepanelen binnen 4 weken worden geïnstalleerd, zodat je sneller kunt profiteren van groene energie en kostenbesparingen

Schitteren met Zonpa Solar:
De Voordelen

Professionele Ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring en 24.000+ tevreden klanten in heel Nederland, zijn wij jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige zonne-energieoplossingen.

Snelle en Betrouwbare Service

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom garanderen wij een snelle en betrouwbare service, vanaf het eerste contact tot de vlekkeloze installatie.

Topmerken Garantie

Als partner van toonaangevende zonnepanelen- en omvormermerken, kunnen wij uitgebreide garanties bieden voor de beste prestaties en duurzaamheid.

Batterijklaar voor de Toekomst

Met onze batterijklaar oplossingen ben je voorbereid op de toekomst van energieopslag, waardoor je nog meer kunt besparen en jezelf van stroom kunt voorzien.

Gratis Advies op Maat

Wij begrijpen dat elke situatie anders is. Onze experts bieden gratis advies op maat, zodat je de beste zonne-energieoplossing voor jouw specifieke behoeften krijgt.

Financieringsmogelijkheden

Wij bieden flexibele financieringsmogelijkheden, zodat zonne-energie voor iedereen toegankelijk is en je kunt genieten van directe besparingen zonder grote investeringen.

Garantiewonderen:
Zekerheid Gegarandeerd

Kwaliteit is onze levensader en daar nemen we geen risico mee. Daarom komen onze zonnepanelen met robuuste garanties, die tot wel 30 jaar kunnen duren! En onze installaties? Die worden ondersteund door onze onwrikbare toewijding en worden beschermd door een solide garantie van 15 jaar. Bovendien zijn we trots lid van het garantiefonds ZonZeker, dus we hebben je rug als er onverhoopt iets gebeurt.

Kwaliteit is onze prioriteit:
SunPower partner

Kwaliteit is onze levensader en daar nemen we geen risico mee. Daarom komen onze zonnepanelen met robuuste garanties, die tot wel 30 jaar kunnen duren! En onze installaties? Die worden ondersteund door onze onwrikbare toewijding en worden beschermd door een solide garantie van 15 jaar. Bovendien zijn we trots lid van het garantiefonds ZonZeker, dus we hebben je rug als er onverhoopt iets gebeurt.

Ons werk