MET WIE HEBBEN WIJ HET GENOEGEN?

kleinzakelijk afb

KLEINZAKELIJK

Capelle dak

GROOTZAKELIJK

Met wie heeft u het genoegen

Bij Zonpa Solar garanderen we onze klanten een erfenis van uitzonderlijk kwaliteit, ongekend zorgvuldigheid, eerlijkheid en volledig ontzorging. Ons doel is niet alleen om zakelijke zonne-energieoplossingen te bieden, maar om een blijvend verschil te maken voor jouw bedrijf of woning. Onze adviseurs staan u graag te woord zowel telefonisch als op locatie wanneer het u uitkomt. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

teamwork

Wat doen wij?

Wij adviseren, installeren en onderhouden uw op maat gemaakte zonnepanelensysteem. Geen noodzaak om te verdwalen, wij nemen de leiding en zorgen voor een vlekkeloze ervaring. Of het nu gaat om subsidies zoals de SDE++ en de ISDE, of om fiscale voordelen zoals de EIA en KIA, wij bieden afgestemd en betrouwbaar advies. Bovendien hebben we uitgebreide service- en onderhoudspakketten om uw investering te beschermen.

Beheer en onderhoud

Onderhoud en monitoring zijn cruciale aspecten van een succesvolle zonne-energiesysteem voor bedrijven. Door regelmatig onderhoud die wij uitvoeren kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden geïdentificeerd en opgelost, wat de levensduur van het systeem verlengt en de prestaties optimaliseert. Daarnaast is continue monitoring van de energieproductie essentieel om ervoor te zorgen dat het systeem naar behoren functioneert. Eventuele afwijkingen in de prestaties worden snel opgemerkt en aangepakt, waardoor maximale energieopbrengst wordt gewaarborgd.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ZonpaSolar geloven we in een toekomst die zowel duurzaam als financieel slim is. De volgende voordelen kan je verwachten wanneer je met ons in zee gaat:

Productgarantie

Onze belofte aan jou omvat de hoogste kwaliteit en prestaties van jouw zonnepanelen. Mochten er onverhoopt fabricagefouten optreden, dan staan wij garant voor de oplossing.

Vermogensgarantie

We garanderen dat onze zonnepanelen na verloop van tijd nog steeds een aanzienlijk percentage van hun oorspronkelijke vermogen behouden. Als dit niet het geval is, staan wij klaar om je te compenseren.

Installatiegarantie

Je investering is in veilige handen. Onze installatiegarantie waarborgt de kwaliteit van de installatie. Mocht er een kink in de kabel zijn, lossen we het voor je op zonder extra kosten.

Levensduurgarantie

Vertrouwen in de lange termijn is belangrijk. Met onze levensduurgarantie verzekeren we dat je zonnepanelen gedurende hun hele levensduur binnen specifieke specificaties presteren.

Productondersteuning

Wij laten je niet in de steek. Tijdens de volledige garantieperiode bieden wij technische ondersteuning om eventuele problemen snel op te lossen.

Financiële garantie

Wij gaan verder dan alleen technologie. We garanderen dat jouw zonnepanelen systeem gedurende een bepaalde tijd voldoende energie zal opwekken om jouw investering terug te verdienen.

Kies een Garantie pakket

SGZZ-300

Garanties

Vanaf

5.00

per maand incl. BTW

SGZZ-300

Garanties

Vanaf

5.00

per maand incl. BTW

SGZZ-300

Garanties

Vanaf

5.00

per maand incl. BTW

Meer weten over

InstallQ

Onze InstallQ-gecertificeerde monteurs zijn hooggekwalificeerde professionals die voldoen aan de strengste industrienormen. Dit garandeert dat onze installaties met de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid worden uitgevoerd.

VCA

Ons bedrijf heeft het VCA Plus-certificaat, wat betekent dat veiligheid en gezondheid op de werkplek voorop staan. Dit certificaat bevestigt ons streven naar veilige werkomstandigheden voor onze medewerkers en klanten.

Garantiefonds SGZZ

Ons partnerschap met de Stichting Garantiefonds Zonzeker biedt extra vertrouwen en gemoedsrust aan onze klanten. Dit betekent dat onze diensten ondersteund worden door een garantiefonds, wat zorgt voor extra bescherming. Door te werken met ons bedrijf profiteert u van deze certificaten en eigenschappen, die niet alleen onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid weerspiegelen, maar ook zorgen voor een professionele en betrouwbare ervaring voor al onze klanten.

Leerbedrijf Zonnepanelen Installateur (SBB)

ls experts in zonnepaneleninstallatie, voldoen wij aan de NEN 1010 en NEN 3140 normen voor elektrische veiligheid en kwaliteit. Dit waarborgt de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze systemen, terwijl we ook rekening houden met veiligheidsrichtlijnen.

NEN 1010 en NEN 3140 Certificaten

Als experts in zonnepaneleninstallatie, voldoen wij aan de NEN 1010 en NEN 3140 normen voor elektrische veiligheid en kwaliteit. Dit waarborgt de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze systemen, terwijl we ook rekening houden met veiligheidsrichtlijnen.

Doe een dakscan

Vul dit formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken                                                                en u van de benodigde informatie te voorzien. Bedankt voor uw interesse in onze zakelijke zonnepanelenoplossingen!

Stap 1 van 3

waste paper

Afgeleverde project in Winschoten

>Met volle trots hebben wij onze relatie in Winschoten blij mogen maken met zonnepanelen die niet alleen financieel maar ook duurzaame voordelen biedt.

- 218 x 450Wp Tier 1 zonnepanelen
- Totale opbrengst bruto 98.000 kwh
- 2 stringomvormers van Huawei
- Van der Valk onderconstructie
- Duur van installatie: 3 dagen

Capelle dak

Afgeleverde project in Rotterdam

>Met volle tevredenheid hebben wij onze relatie in Rotterdam blij mogen maken met zonnepanelen die niet alleen financiële voordelen oplevert, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid..

- 100 x 405Wp Tier 1 zonnepanelen
- Totale opbrengst bruto 40.500 kwh
- 1 stringomvormer van Goodwe
- Van der Valk onderconstructie
- Duur van installatie: 1 dag