logo-Y

Maximaliseer uw zonne-energie met Goodwe hybride systemen en EMS

Overweegt u zonnepanelen? Een slimme keuze! En wist u dat de combinatie van zonnepanelen, Goodwe hybride omvormers en een Energy Management System (EMS) u de meest efficiënte energieoplossing biedt? 

Goodwe hybride omvormers zorgen voor een uitstekende conversie van zonne-energie en kunnen zowel energie naar uw net sturen als opslaan voor later gebruik. Samen met een EMS krijgt u volledige controle over hoe en wanneer u uw opgewekte energie gebruikt.

Wilt u weten hoe u met EMS het meeste uit uw zonne-energie haalt en kosten bespaart? Lees hier de voordelen.

Bij Zonpa Solar streven we er altijd naar om u de meest geavanceerde oplossingen te bieden, en deze combinatie van zonnepanelen met GoodWe hybride omvormers opent nieuwe deuren naar efficiëntere, duurzame energieopwekking

Wat maakt onze hybride systemen met GoodWe hybride omvormers zo uitzonderlijk?

Energieopwekking en opslag

GoodWe hybride omvormers combineren zonne-energieopwekking met geïntegreerde opslagmogelijkheden. Dit betekent dat u niet alleen profiteert van de energie die uw zonnepanelen opwekken, maar ook de mogelijkheid hebt om overtollige energie op te slaan voor later gebruik. Dit draagt bij aan een onafhankelijke en zelfvoorzienende energievoorziening.

Intelligente energiebeheersystemen

GoodWe hybride omvormers worden geleverd met geavanceerde energiebeheersystemen die zorgen voor een optimaal gebruik van de opgewekte energie. Deze systemen optimaliseren de verdeling van energie tussen het net, de accu-opslag en het huishouden, wat resulteert in maximale efficiëntie.

Monitoring en afstandsbediening

Via de geïntegreerde monitoringfuncties van de GoodWe hybride omvormer kunt u de prestaties van uw zonne-energiesysteem op afstand volgen. Dit stelt u in staat om real-time gegevens te bekijken en de status van uw systeem te bewaken, waar u ook bent.

Flexibiliteit in energiebronnen

Het hybride karakter van GoodWe omvormers betekent dat u niet alleen zonne-energie kunt benutten, maar ook andere energiebronnen kunt integreren. Of het nu gaat om batterijopslag, windenergie of andere duurzame bronnen, de GoodWe hybride omvormer biedt flexibiliteit om aan te passen aan verschillende energiebehoeften.

Eenvoudige installatie en uitbreidbaarheid

GoodWe hybride omvormers zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en kunnen gemakkelijk worden uitgebreid als uw energiebehoeften in de toekomst veranderen. Dit maakt het systeem zeer schaalbaar en geschikt voor diverse huishoudelijke en bedrijfstoepassingen.

Toegankelijkheid

Thuislaadstations brengen de oplaadfaciliteit dichter bij u, waardoor het gemak van opladen binnen handbereik is.

Zonnepanelen

Met een GoodWe hybride systeem haalt u niet alleen het beste uit zonne-energie, maar creëert u ook een veerkrachtige energie-infrastructuur die zich aanpast aan uw specifieke behoeften.Neem contact met ons op voor meer informatie of om een persoonlijk adviesgesprek te plannen.

Voordelen van een GoodWe Hybride Systeem

Optimale energieproductie

GoodWe hybride omvormers optimaliseren de energieproductie door een slimme sturing van de opgewekte energie. Dit resulteert in een maximale benutting van zonne-energie en een verbeterde efficiëntie van het systeem.

Accu-Opslag voor onafhankelijkheid

Het geïntegreerde opslagsysteem stelt u in staat om overtollige energie op te slaan in batterijen. Dit biedt u de vrijheid om zelfvoorzienend te zijn, zelfs bij perioden van verminderde zonnestraling of tijdens stroomuitval.

Intelligent energiebeheer

GoodWe hybride omvormers beschikken over intelligente energiebeheersystemen die de verdeling van energie optimaliseren tussen zonne-energieopwekking, accu-opslag en het elektriciteitsnet. Dit leidt tot een efficiënt gebruik van de beschikbare energiebronnen.

Monitoring en afstandsbediening

Met de geïntegreerde monitoringfuncties kunt u op afstand de prestaties van uw zonne-energiesysteem volgen. Dit geeft u gedetailleerde inzichten in het energieverbruik en de opwekking, waardoor u uw systeem beter kunt beheren en optimaliseren.

Flexibiliteit in energiebronnen

Het hybride ontwerp van GoodWe maakt het mogelijk om verschillende energiebronnen te integreren. Of het nu gaat om zonne-energie, batterijopslag of andere duurzame bronnen, het systeem biedt flexibiliteit om aan te passen aan de evoluerende energiebehoeften.

Onze producten & diensten

Onze energieadviseurs bieden deskundig advies over het verduurzamen van je huis zodat je snel energie en geld kan besparen

Vraag offerte aan

Step 1 of 2

Ontdek het Energy Management System (EMS)

Wilt u makkelijk besparen op energie en alles uit uw zonnepanelen halen? Dan is het Energy Management System (EMS) iets voor u.

Enphase micro-
omvormers en EMS

Enphase micro-omvormers zorgen ervoor dat elk paneel afzonderlijk optimaal presteert, terwijl het EMS u helpt slim met deze energie om te gaan.

SolarEdge power-optimizers en EMS

De optimizers van SolarEdge zorgen ervoor dat elk paneel altijd maximaal presteert, en het EMS zorgt voor slim beheer van de opgewekte energie.